Välkommen till Dyröds Gård

Vi har 2 boende alternativ .

1 stuga samt  1 lägenhet som kan hyras dygns eller veckovis. Du väljer själv om du vill bo med självhushåll eller om du vill lägga till lakan och frukost. Vi ordnar också weekendpaket och temapaket med boende och vandring på bohusleden etc. 

Nere vid sjön 200 meter från stugan ligger vår bastuflotte. Den har en bastudel och en ombytesdel. Lagom för 4 personer men funkar också för 6. Våra gäster kan hyra bastun . Grundhyran omfattar 3 timmar, men kan förlängas. Bastun har ingen dusch utan det är dopp i sjön som gäller. Ved ingår i hyran.

Se pris här

bastu

Stugan har en öppen planlösning med ett dubbelrum på bottenplan samt loft med 3 bäddar. Vitmålade råspontväggar och trägolv. Fullt utrustad med kyl,frys, spis o micro. Toalett m dusch. Stor fin altan med utsikt över den flerhundraåriga eken och sjön som ligger bara 200 meter nedanför stugan. Dator med bredband. Den lilla kaminen att elda i ger stor mysfaktor. Delar av sommaren håller våra kor sällskap i hagen nedanför stugan. 
Värdfamiljens hus ligger tvärs över grusvägen nära till hands. 

stugan

stuganspisenutsikt

kitchen

 

Lägenheten ca 22 kvm har vackra naturstensväggar och egen ingång i källarplan i värdfamiljens hus.

Här finns minikök med 2 plattor, kyl, micro, egen toalett med wc, dusch och tvättmaskin. Liten kamin för eldning regniga dagar. Golvvärme i boendedelen(ej på toa). Takhöjd 2 meter. I det lilla sovrummet finns 4 bäddar varav 2 resårsängar 90 cm samt 1 våningssäng 80x190 Internetuppkoppling med bredband. Ta med din egen laptop, kabel finns.

 

 

 

  

 

 

sovrum toa uteplats spis

Detta finns i både lägenheten och stugan:

*grill och utemöbler

*diskmedel

*diskhandduk

*toapapper

*hushållspapper

*porslin och köksutrustning

*diverse småspel

*städutrustning

Du kan också välja till handukar, lakan och frukost mot extra kostnad. Se under länken Priser.